Anatomische wandelstokken

Anatomische wandelstokken zijn speciaal ontworpen voor comfort. Het speciale aan de anatomische wandelstok is de handgreep. Deze greep is zo vormgegeven dat uw handpalm erin past als of het speciaal voor u op maat gemaakt is.

De anatomische greep zorgt voor een gelijkmatige verdeling van uw gewicht over de lengte van de stok en voor extra stabiliteit en comfort. Steeds meer artsen prefereren de anatomische wandelstok boven elke andere “normale” handgreep.

Rechtsboven kunt u sorteren op prijs, waardering en nieuwheid. Aan de linkerkant kunt u selecteren op type wandelstok, soort greep, extra functies en waardering.

Wandelstokken: onze hele collectie

Hieronder ziet u onze collectie van wandelstokken, zitstokken en paraplustokken. Aan de linkerkant van het scherm kunt u via het menu zoeken binnen de verschillende soorten wandelstokken. Zoekt u een bepaald soort stok die u niet kunt vinden, mail ons dan gerust dan gaan wij speciaal voor u op zoek naar die wandelstok. Twijfelt u over welke wandelstok of handgreep bij u past, leest u dan de wandelstok tips even door of mail ons met uw vragen. Wij streven er naar om binnen 4 uur te antwoorden.

4.33 van de 5
31,80