Exclusieve en luxe wandelstokken

Onze exclusieve en luxe wandelstokken onderscheiden zich door hun creativiteit en luxe uitstraling. U zult niet snel nog zo een wandelstok tegenkomen als u buiten loopt. Zo zijn er mooie wandelstokken met het hoofd van een dier als greep. Of als u zich echt wilt onderscheiden dan hebben wij een mooie collectie wandelstokken van Sterling Zilver.


Luxe wandelstokken 

Momenteel bent u in de categorie ‘exclusieve en luxe wandelstokken’ beland. Een pagina gevuld met unieke stokken die net even anders zijn dan die uit de andere categorieën. De manier waarop deze wandelstokken zich onderscheiden van de rest is door hun stijl en vormgeving. Vaak hebben deze producten bovendien een luxe uitstraling. Dit laatste komt bijvoorbeeld door het materiaalgebruik.  Ofschoon veel van de wandelstokken op deze pagina een luxe uitstraling hebben, is dit geen voorwaarde waaraan de stok moet voldoen om tot deze categorie te behoren.luxe wandelstok U vindt hier namelijk ook wandelstokken die exclusief zijn dankzij hun mechanisme. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wandelstokken waarvan de dop 360 graden kan draaien of waarvan de lengte wel dertig centimeter kan worden verlegd. Wat alle luxe wandelstokken uit deze categorie wel met elkaar gemeen hebben, is dat ze zijn gemaakt van kwalitatieve materialen.   

Luxe materialen

Zoals hierboven reeds werd beschreven, zijn de wandelstokken in deze categorie onder andere exclusief te noemen vanwege het materiaalgebruik. Nu bent u misschien nieuwsgierig geworden naar het soort materialen waaraan u zoal kunt denken. Daarom zullen we u hier wat meer over vertellen. Om te beginnen bevat de categorie doorgaans een reeks wandelstokken met handgrepen van Sterling zilver. Zoals u misschien weet van uw zilvergoed of zilveren sieraden, blijft dit materiaal altijd mooi. Bovendien is sterling zilver een zeer sterk en duurzaam edelmetaal, dat mede door deze eigenschappen zeer geschikt is voor een product als een wandelstok. Zilver voelt prettig in de hand en is erg sterk. Op een handgreep van dit materiaal kunt u dan ook goed steunen.  Een ander luxe materiaal dat u terugziet in de categorie exclusieve wandelstokken, zijn swarovski steentjes. Deze mooie steentjes geven uw wandelstok - en zo ook de gebruiker - een haast koninklijke uitstraling. Zoekt u een chique wandelstok met een iets andere uitstraling dan die met een sterling zilveren handvat of swarovski steentjes? In dat geval zou een mooie houten uitvoering weleens iets voor u kunnen zijn. Overigens bevat ons assortiment nog veel meer houten wandelstokken. Dankzij het gebruik van de mooiste houtsoorten, komt u ook met deze stokken zeer modieus voor de dag.   

Vormgeving van luxe wandelstokken

Andere aspecten die de wandelstokken in deze categorie exclusief maken, zijn zoals gezegd hun vormgeving en mechanisme. De handgrepen gemaakt van Sterling zilver hebben vaak de vorm van dierenkoppen, zoals adelaars, honden of luipaarden. Deze elegante dierenmotieven geven de wandelstok een ietwat statige uitstraling. Wanneer de zilveren handgrepen niet de vorm hebben van een dierenkop, dan hebben ze doorgaans een wat eenvoudigere, maar tevens verfijnde vorm. Denk hierbij aan een knop of een derby handgreep.  Tussen de luxe wandelstokken vindt u tevens verstelbare en opvouwbare uitvoeringen. Bijzonder aan deze producten is hun verfijnde mechanisme, alsook het gebruik van de 360 graden draaiende dop. Dankzij deze toevoeging kan de wandelstok altijd aan de grond blijven en kunt u nog veiliger lopen en staan. Bovendien heeft deze dop ook een geïntegreerd dempingssysteem, dat schokwerend werkt en uw spieren en gewrichten beschermt. Waar de opvouwbare stokken tot slot gemakkelijk kunnen worden in- en uitgeklapt, hebben de verstelbare varianten een eenvoudig verlengsysteem. We kunnen u aanraden om ook even te kijken in onze categorieën opvouwbaar en verstelbaar  

Tips voor het onderhouden van uw exclusieve wandelstok

Heeft u uw favoriete luxe wandelstok besteld? In dat geval geven we u graag een aantal tips mee over de verzorging van uw nieuwe product. Allereerst kunt u uw wandelstok van tijd tot tijd even schoonmaken. U doet dit eenvoudig met een vochtige doek. Indien uw wandelstok is uitgerust met een zilveren handgreep, kunt u deze weer laten stralen door deze middels een doek met zilverpoets schoon te wrijven. Om ervoor te zorgen dat uw houten wandelstok mooi blijft van kleur en deze niet uitdroogt of barst, past u wat houtolie of was toe. Om de olie gelijkmatig aan te brengen, kunt u een kwast gebruiken. Is de olie goed ingetrokken, dan kunt u de stok nog even droogdeppen met een zachte doek.  Tijdens het reinigen of verzorgen van uw stok is het tevens slim om een snelle inspectie uit te voeren. Zorg ervoor dat de dop in goede staat verkeert en controleer of de handgreep nog stevig is bevestigd. In het geval van een inklapbare wandelstok, kunt u eveneens controleren of het mechanisme nog soep functioneert. Mocht blijken dat de dop van uw wandelstok vervanging nodig heeft, dan kunt u via onze categorie accessoires gemakkelijk een nieuwe bestellen.   

Hulp bij het maken van een keuze

Wilt u graag een exclusieve wandelstok aanschaffen, maar twijfelt u welke het beste bij u past? Of vraagt u zich misschien af welke van alle verschillende wandelstokken uit ons assortiment het beste aansluit bij uw wensen? In dat geval zouden de artikelen die we voor elke productcategorie hebben geschreven u misschien kunnen helpen. In elk artikel vertellen we namelijk over de voordelen van de betreffende wandelstok of een accessoire. Op deze manier komt u erachter wat een carbon loopstok zo prettig maakt, wat de unieke kwaliteiten zijn van een opvouwbare stok of waarom u nou juist zo goed geholpen bent met een zitstok. Wilt u liever direct met ons van gedachten wisselen? Schroom in dat geval niet om contact  met ons op te nemen. Onze vriendelijke klantenservice staat met plezier klaar om al uw vragen te beantwoorden. We zijn hiervoor telefonisch te bereiken op 0492-567853 en schriftelijk via [email protected]