Wandelstok met zitje

Heeft u moeite met lopen? Bent u uitgeput na een wandeling? Een wandelstok met zitje biedt u de mogelijkheid om, waar u ook bent, op ieder moment even te kunnen rusten. Hierdoor komt u weer makkelijker buiten en wordt wandelen weer een fijne activiteit! We geven u graag meer informatie over onze wandelstokken met zitje. Contact ons gerust voor een persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale wandelstok voor u.

Een wandelstok met zitje

Een wandelstok komt in verschillende vormen en maten. Een wandelstok met zitje is een uniek model die u voorziet van veel gemak. U kunt namelijk overal waar u wilt even gaan zitten, waardoor u uitgerust weer verder kunt gaan aan uw wandeltocht. Daarnaast zijn onze modellen in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Wij bieden u klassieke stokken, outdoor stokken en zitstokken voorzien van een driepoot. Deze verschillende uitvoeringen zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo vindt u ongetwijfeld de wandelstok die bij u past.

Unieke specificaties

De stokken met zitje zijn verstelbaar en het zitje is vaak ook opvouwbaar. Ze nemen daardoor weinig ruimte in beslag, waardoor u de zitstok makkelijk kunt meenemen. Daarnaast is de wandelstok beschikbaar in verschillende materialen. Ze worden geproduceerd van aluminium, carbon en chroom. Dit lichte materiaal zorgt ervoor dat onze stokken erg gebruiksvriendelijk zijn. U kunt hem gemakkelijk meenemen voor onderweg want ze wegen slechts rond de 1 kg. De stok is in hoogte verstelbaar en u kunt hem voorzien van een stopper (rubberen dop) die u aan de onderkant van de stok kunt plaatsen zodat deze niet in de grond wegzakt wanneer u erop zit. Dit is een groot voordeel wanneer u bijvoorbeeld op een onverharde weg wilt zitten en heeft u overal hetzelfde zitcomfort.

Ultiem comfort 

Een wandelstok met zitje geeft u een stukje comfort. Het biedt u de mogelijkheid om waar u ook bent, te kunnen zitten. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een lange wandeltocht, wanneer u ergens moet wachten of gedurende een evenement. Onze stokken zijn voorzien van een lederen of kunststof zitje; een stevig zitvlak dat tot wel 130 kg. kan dragen.  Kortom, onze wandelstokken met zitje zijn van de hoogste kwaliteit en hebben ook nog eens een elegant design.  Daarnaast zijn ze geschikt voor bijna iedereen.

Is een wandelstok met zitje geschikt voor u?

Een wandelstok met zitje is erg geschikt wanneer u tijdens een wandeling even wilt uitrusten of als u onderweg ergens moet wachten. Denk aan het station of een lange rij bij bijvoorbeeld de dokter. Of een wandelstok voor u geschikt is, ligt dus vaak aan het gebruik. Bent u snel moe, heeft u een blessure of moet u regelmatig wachten, dan is een zitstok ideaal voor u. Verder is een wandelstok geschikt voor iedereen die tot 130 kg. weegt. 

Onze service

Wij helpen u graag bij het kopen van een wandelstok met zitje. Wij bieden u advies bij het maken van de beste keuze. Op deze manier schaft u een stok aan die voldoet aan uw eisen. Dankzij ons uitgebreide assortiment zit er eigenlijk altijd wel een wandelstok tussen die bij u past. Of u nu een anatomisch model wilt, een linkshandig of een rechtshandig model of een stok met een optimale handgreep? Het kan bij ons allemaal. U kunt via onze webshop veilig en gemakkelijk bestellen en betalen. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering van uw aankoop. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden of heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw wandelstok met zitje? Neem contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers helpen u dan graag verder zodat u onbezorgd kunt gaan genieten van uw aankoop. 

Bekijk alle zitstokken