Wandelstok met zitje

Heeft u moeite met lopen? Bent u uitgeput na een wandeling? Een wandelstok met zitje biedt u de mogelijkheid om, waar u ook bent, op ieder moment even te kunnen rusten. Hierdoor komt u weer makkelijker buiten en wordt wandelen weer een fijne activiteit! We geven u graag meer informatie over onze wandelstokken met zitje. 

Een wandelstok met zitje

Een wandelstok komt in verschillende vormen en maten. Een wandelstok met zitje is een uniek model die u voorziet van veel gemak. Daarnaast zijn onze modellen in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Wij bieden u klassieke stokken, outdoor stokken en zitstokken voorzien van een driepoot. 

Unieke specificaties

De stokken met zitje zijn verstelbaar en het zitje het zitje is vaak ook opvouwbaar. Ze nemen hierdoor weinig ruimte in beslag.  Daarnaast is de wandelstok beschikbaar in verschillende materialen. Ze worden geproduceerd van aluminium, carbon en chroom. Dit lichte materiaal zorgt ervoor dat onze stokken erg gebruiksvriendelijk zijn. U kunt hem gemakkelijk meenemen voor onderweg want ze wegen slechts rond de 1 kg. De stok is in hoogte verstelbaar en u kunt hem voorzien van een stopper (rubberen dop) die u aan de onderkant van de stok kunt plaatsen zodat deze niet in de grond wegzakt wanneer u erop zit.   

Ultiem comfort 

Een wandelstok met zitje geeft u een stukje comfort. Het biedt u de mogelijkheid om waar u ook bent, te kunnen zitten. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een lange wandeltocht, wanneer u ergens moet wachten of gedurende een evenement. Onze stokken zijn voorzien van een lederen of kunststof zitje; een stevig zitvlak dat tot wel 100 kg. kan dragen.  Kortom, onze wandelstokken met zitje zijn van de hoogste kwaliteit en hebben ook nog eens een elegant design.   

Onze service

Wij helpen u graag bij het kopen van een wandelstok met zitje. Wij bieden u advies bij het maken van de beste keuze. Op deze manier schaft u een stok aan die voldoet aan uw eisen. Dankzij ons uitgebreide assortiment zit er eigenlijk altijd wel een wandelstok tussen die bij u past. Of u nu een anatomisch model wilt, een linkshandig of een rechtshandig model of een stok met een optimale handgreep? Het kan bij ons allemaal. U kunt via onze webshop veilig en gemakkelijk bestellen en betalen. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering van uw aankoop. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden of heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw wandelstok met zitje? Neem contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers helpen u dan graag verder. 

Bekijk alle zitstokken