12 september 2015 tijdens het jaarlijkse Prinsjesfestival in Den Haag is er ook weer de gebruikelijke Prinsjesmarkt. De PrinsjesMarkt geeft ontwerpers en creatievelingen de kans om hun niet alledaagse producten te tonen. Het is een bruisende markt vol met exclusieve en originele hoeden, sieraden, wandelstokken, tassen, mode, een cartoonist, fotograaf, professionele barbier en schoenpoetser. Iedereen met hoed kan zich gratis op de PrinsjesMarkt laten fotograferen in jaren 20 stijl!

10% Korting en een gratis polsbandje

Wandelstok-winkel is dit jaar aanwezig op de Prinsjesmarkt en geeft 10% korting en een gratis polsbandje bij elke wandelstok die u aankoopt tijdens de Prinsjesmarkt. (uitgezonderd van deze actie zijn de Sterling zilveren wandelstokken).

Prinsjespartner Provincie Overijssel laat u kennismaken met (smakelijke) streekproducten. Een greep uit het aanbod: (H)eerlijk Ijsseldelta, Vechtdal Producten, Buitengewone Varkens, Natuurboeren, De Veldhoeve, Weerribben Zuivel, Buffalo Farm Twente, De Reestlandhoeve, Culibes, Johma, Colzaco en Stichting Vlasmanifestatie.

De markt is open op 12 september 2015 van 12 tot 18 uur en is te vinden op het Lange Voorhout, vlakbij de PrinsjesHatwalk (Schelpenpad).

bezoek de website van het prinsjesfestival