Inklapbare wandelstok

Inklapbare wandelstokken zijn handig voor onderweg. Dankzij het soepele inklapsysteem kunt u hem gemakkelijk opbergen en meenemen. U bent dus overal voorzien van ondersteuning bij het wandelen en daarmee een stuk mobieler.  

Een inklapbare wandelstok

Inklapbare wandelstokken zijn erg compact en licht van gewicht. Een opvouwbare wandelstok is erg compact, makkelijk op te vouwen en licht van gewicht. De prijzen hangen af van welk model u precies selecteert. De prijzen van onze stokken liggen ongeveer tussen de €35,- en de €90,-. 

Onze modellen

Onze inklapbare wandelstokken zijn beschikbaar in verschillende prints om een beetje kleur en vrolijkheid aan te brengen. Ook hebben we mini modellen. Deze inklapbare wandelstokken nemen weinig ruimte in. Ze zijn in 4 delen in te klappen en kunnen met een handig kliksysteem handig versteld worden in lengte. De modellen gemaakt van carbon zijn ultra licht en extreem sterk. De wandelstok is voorzien van een prachtig, strak design. 

Bekijk alle inklapbare wandelstokken
-5%
4.45 van de 5
59,50
-16%
5.00 van de 5
69,95
-15%
4.33 van de 5
97,50
-15%
5.00 van de 5
97,50

De beste ondersteuning

Het is belangrijk om de stok in lengte te verstellen. Wandelstokken bieden u de juiste ondersteuning tijdens het wandelen wanneer deze zijn aangepast aan uw lengte. Onze meeste stokken worden geleverd met een standaardlengte van 94 cm. Het is de bedoeling dat u rechtop kunt lopen met een licht gebogen elleboog. Zo heeft u de beste houding en kunt maakt u optimaal gebruik van uw wandelstok. 

Bepalen van de optimale lengte

Om de juiste lengte van de stok te bepalen, zet u de wandelstok met het handvat op de vloer. Laat uw armen los hangen en markeer de stok ter hoogte van uw pols. Tot deze markering moet de stok vervolgens ingekort worden.  Belangrijk bij het opmeten is dat u uw wandelschoenen aan heeft. Houd altijd een stukje lengte over. Korter maken kan altijd, maar het langer maken wordt natuurlijk lastig.  Als uw linkerbeen extra ondersteuning nodig heeft moet de wandelstok aan de rechterkant gebruikt worden en wanneer u steun moet hebben aan uw rechterbeen moet u de stok aan de linkerkant gebruiken. 

Onze service

Wandelstok-winkel.nl biedt u hulp bij de aanschaf van de juiste inklapbare wandelstok. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment van Nederland. Onze professionals hebben verstand van zaken en helpen u graag verder. Bij vragen of advies kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij geven u een persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze kunt maken. Hiermee wordt uw aankoop een duurzame investering in een mobielere toekomst!