Inklapbare wandelstok

Inklapbare wandelstok kopen? Dat doet u bij Wandelstok-winkel.nl!

Bent u op zoek naar een wandelstok die niet al te veel ruimte in beslag neemt en die u netjes kunt opbergen? Dan is een inklapbare wandelstok wat u zoekt! Doordat u deze wandelstok kunt inklappen, kunt u hem heel eenvoudig opbergen. Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment inklapbare wandelstokken. Kijk dus snel verder!

Waarom een wandelstok gebruiken?

Bent u slecht ter been en heeft u vooral last van één van uw benen? Dan kan het u veel moeite kosten om zelfstandig te lopen. Een wandelstok biedt u in zo’n geval de ideale uitkomst. Door een wandelstok te gebruiken, ontlast u uw spieren en wordt het veel gemakkelijker om te wandelen. Bovendien kunt u ook op de stok steunen wanneer u wilt opstaan en zodoende beter in uw benen komen. Dankzij een wandelstok kunt u dus zo lang mogelijk zelfstandig opstaan en lopen.

Waarom kiezen voor een inklapbare wandelstok?inklapbare wandelstok

Er zijn diverse soorten wandelstokken op de markt te vinden. Zo zijn er houten wandelstokken, verstelbare stokken maar ook opvouwbare wandelstokken. Voor welk soort stok u het beste kunt kiezen, hangt geheel van uw wensen af. We raden een inklapbare wandelstok aan mensen aan die wel graag willen profiteren van alle gemakken van een wandelstok, maar deze ook eenvoudig willen kunnen opbergen.

inklapbare wandelstokken zijn compact gemaakt van stevige maar ook lichtgewichte materialen. Doordat deze stokken opvouwbaar en niet zo zwaar zijn, kunt u deze eenvoudig opbergen. Daarbij nemen de stokken ontzettend weinig ruimte in. Een opvouwbare wandelstok heeft als die opgevouwen is zo’n compact formaat dat u deze niet alleen onder een autostoel of in een koffer maar zelfs ook in uw handtas kunt opbergen. En dat is natuurlijk ontzettend handig!

Niet alleen eenvoudig op te vouwen, maar ook uit te vouwen!

Een wandelstok die u kunt inklappen, kunt u dus heel eenvoudig opbergen en met u mee op reis nemen. Daarnaast zijn alle inklapbare wandelstokken die u op Wandelstok-winkel.nl vindt ook weer heel eenvoudig uit te vouwen tot een stevige, comfortabele wandelstok. U hoeft bij onze wandelstokken dus niet bang te zijn dat u deze niet meer eenvoudig krijgt uitgevouwen.

Welke inklapbare wandelstokken vindt u bij Wandelstok-winkel.nl?

Wandelstok-winkel.nl heeft het grootste assortiment aan wandelstokken in Nederland! Ook ons assortiment inklapbare stokken is zeer uitgebreid. Elk van deze wandelstokken is van hoogwaardige kwaliteit en stevige lichtgewichte materialen gemaakt. Daarnaast heeft elke wandelstok ook een comfortabele handgreep, die u meer stevigheid biedt. Bij het kiezen van een inklapbare stok, kunt u dus vooral kijken naar het uiterlijk ervan. Zo hebben wij opvouwbare stokken met een speels design of juist een klassiekere uitstraling?

Onze modellen

Onze inklapbare wandelstokken zijn beschikbaar in verschillende prints om een beetje kleur en vrolijkheid aan te brengen. Ook hebben we mini modellen. Deze inklapbare wandelstokken nemen weinig ruimte in. Ze zijn in 4 delen in te klappen en kunnen met een handig kliksysteem handig versteld worden in lengte. De modellen gemaakt van carbon zijn ultra licht en extreem sterk. De wandelstok is voorzien van een prachtig, strak design. 

Bekijk alle inklapbare wandelstokken

De beste ondersteuning

Het is belangrijk om de stok in lengte te verstellen. Wandelstokken bieden u de juiste ondersteuning tijdens het wandelen wanneer deze zijn aangepast aan uw lengte. Onze meeste stokken worden geleverd met een standaardlengte van 94 cm. Het is de bedoeling dat u rechtop kunt lopen met een licht gebogen elleboog. Zo heeft u de beste houding en kunt maakt u optimaal gebruik van uw wandelstok. 

Bepalen van de optimale lengte

Om de juiste lengte van de stok te bepalen, zet u de wandelstok met het handvat op de vloer. Laat uw armen los hangen en markeer de stok ter hoogte van uw pols. Tot deze markering moet de stok vervolgens ingekort worden.  Belangrijk bij het opmeten is dat u uw wandelschoenen aan heeft. Houd altijd een stukje lengte over. Korter maken kan altijd, maar het langer maken wordt natuurlijk lastig.  Als uw linkerbeen extra ondersteuning nodig heeft moet de wandelstok aan de rechterkant gebruikt worden en wanneer u steun moet hebben aan uw rechterbeen moet u de stok aan de linkerkant gebruiken. 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Een inklapbare wandelstok geeft u dus veel voordelen. U krijgt er niet alleen door een goede ondersteuning tijdens het wandelen, maar kunt deze ook eenvoudig opbergen. En dankzij ons ruime assortiment, vindt u vast en zeker de stok die aan uw wensen en behoeften voldoet. Vindt u het lastig om een stok uit te kiezen of wilt u graag meer weten over onze producten of werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag verder!