Houten stok

Een wandelstok van hout is stevig en duurzaam. Hij is gemaakt van zeer sterk hout waardoor hij jarenlang meegaat. Een goede houten stok van Wandelstok-winkel.nl is daarmee een investering voor het leven!   

Een houten stok

Wandelstok-winkel.nl heeft een zeer ruim assortiment aan houten stokken beschikbaar. Onze wandelstokken zijn beschikbaar in notenhout, mahonie hout, beukenhout, acaciahout, essenhout en esdoornhout. Ze hebben daarmee een natuurlijke uitstraling. U kunt kiezen tussen verschillende kleuren als zwart, beige, rood, bruin, wit en bordeaux. Voor het ultieme comfort zijn de stokken verkrijgbaar met diverse grepen. Er zijn ontzettend veel modellen leverbaar; zowel elegante, klassieke als strakke, moderne varianten!  

Ontdek de voordelen van een houten stok

Wandelstokken bieden vele voordelen. Ze ondersteunen u namelijk op meerdere vlakken. Zo verbeteren ze uw balans en houding tijdens het lopen, verminderen ze de belasting van de gewrichten en spieren en zorgen ze ervoor dat u verdere afstanden kunt afleggen en dus langere wandeltochten kunt maken. De wandelstokken zijn voorzien van een beschermende laag waardoor ze ook nog eens bestand zijn tegen meerdere weertypen. Sneeuw of regen, uw stok kan het aan! Daarmee bieden ze dus ook ondersteuning op moeilijke en gladde ondergronden. Wanneer de klinkers nat en glad zijn kan een houten stok een eventuele val opvangen of voorkomen. 

houten stok

Koop uw houten wandelstok

Omdat wij een zeer ruim assortiment aan houten stokken hebben kan het lastig zijn om een geschikte stok te vinden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste houten wandelstok voor u! Wat u goed in de gaten moet houden is waar u ondersteuning voor nodig heeft? heeft u deze nodig voor uw linker- of rechterbeen? Heeft u een links- of rechtshandige model nodig? Van welk materiaal moet de stok gemaakt zijn en hoe zwaar mag hij zijn? Wilt u hem kunnen inklappen of wilt u hem voorzien van zitje? Wij helpen u graag bij het kopen van een houten stok, zodat de aanschaf een duurzame investering is! 

Wilt u graag ons advies bij de aanschaf van een houten stok? Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies!