Bijzondere wandelstokken

Bijzondere wandelstokken zijn een ware blikvanger. Onze exclusieve wandelstokken onderscheiden zich in luxe en creativiteit. 

Een (bijzondere) wandelstok?

Een wandelstok is een vorm van ondersteuning bij pijn of moeite tijdens het lopen. In de loop der jaren is de wandelstok steeds verder ontwikkeld. Zo zijn er steeds meer nieuwe modellen ontstaan, in allerlei soorten, kleuren en maten aan te schaffen. Waar het ooit begon als een houten tak, is de wandelstok nu een exclusief accessoire.   

Steel de show!

Wandelstok-winkel.nl heeft verschillende bijzondere wandelstokken in het assortiment. Deze wandelstokken hebben nét dat beetje extra dan onze klassieke, alledaagse modellen. Zo hebben we exclusieve modellen die voorzien zijn van een unieke greep in de vorm van bijvoorbeeld een slang, adelaar of leeuw. Daarnaast hebben we ook bijzondere stokken met een echt sterling zilveren greep in ons assortiment. Er zijn XL wandelstokken beschikbaar die langer zijn dan de standaard lengte. Alle bijzondere wandelstokken zijn een ware ‘eyecatcher’ waarmee u opvalt! 

holiday on ice gebruikt onze wandelstokken

Multifunctioneel en elegant 

Een wandelstok heeft als doel natuurlijk het bieden van extra ondersteuning. Echter, een bijzondere wandelstok kan daarnaast een waar mode accessoire zijn. De wandelstokken stralen elegantie en klasse uit. Niet iedereen vindt het prettig met een wandelstok over straat te moeten. Door een bijzondere stok naar uw eigen smaak aan te schaffen kunt u het gebruik van een wandelstok leuker gemaakt worden. Daarnaast kunnen de wandelstokken multifunctioneel ingezet worden. Zo hebben we ook paraplustokken, wel zo handig voor een onverwachte regenbui. Ook hebben we zitstokken, handig wanneer u eventjes uit wilt rusten tijdens een lange wandeltocht. 

Ons assortiment

Bij Wandelstok-winkel.nl heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten wandelstokken. Onze stokken worden gemaakt van de beste materialen. Ze zijn beschikbaar in onder andere carbon, kunststof, aluminium en hout. De greep is stevig en ligt lekker in de hand. U kunt daarnaast ook kiezen voor opvouwbare wandelstokken, zitstokken of anatomische stokken

Wilt u graag meer informatie over welke bijzondere wandelstok het beste bij u past? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

 

-6%
4.80 van de 5
84,95
-9%
5.00 van de 5
90,95
-9%
4.70 van de 5
90,95
4.80 van de 5
125,00