Met een comfortabele zitstok bent u altijd voorbereid om op een voor geschikt moment even te rusten. Of dat nu een rustpauze is tijdens een wandeling naar de winkel, in het bos of tijdens een evenement, onze zitstokken zijn hier uitermate voor geschikt. Door de lichte maar sterke materialen zijn de opvouwbare zitstokken een goede en duurzame investering. Een zitstok heeft aan de bovenzijde van de wandelstok een zitje die u als uw benen vermoeid raken kunt gebruiken als stoel. Aan de bovenzijde is de zitstok voorzien van een handgreep, zodat deze als wandelstok met zitje te gebruiken is.

Stap voor stap naar de stok die bij u past.

Hieronder ziet u onze collectie van wandelstokken, zitstokken en paraplustokken. Aan de linkerkant van het scherm kunt u via het menu zoeken binnen de verschillende soorten wandelstokken. Zoekt u een bepaald soort stok die u niet kunt vinden, mail ons dan gerust dan gaan wij speciaal voor u op zoek naar die wandelstok. Twijfelt u over welke wandelstok of handgreep bij u past, leest u dan de wandelstok tips even door of mail ons met uw vragen. Wij streven er naar om binnen 4 uur te antwoorden.

Zitstokken zijn multifunctioneel. U gebruikt ze als wandelstok tijdens het lopen en kunt hem daarnaast ook als stoel gebruiken. Zo bent u altijd en overal mobiel. Onze zitstokken hebben een stevige handgreep en zijn voorzien van een zitje die u kunt inklappen. 

Met een zitstok kunt u op elk moment even een momentje van rust nemen. Gebruik hem als wandelstok tijdens uw dagelijkse blokje om. Daarnaast kunt u hem als zitje gebruiken. Zo kunt u elk moment even uitrusten. Dat is handig, zeker wanneer u een mindere conditie heeft of als u een blessure heeft wat het wandelen lastiger maakt. Onze zitstokken zorgen dus voor gemak én comfort. 

Ontdek ons assortiment zitstokken

Wandelstok-winkel.nl heeft een ruim assortiment aan zitstokken. Wij zijn immers één van de grootste leveranciers van zitstokken in Nederland! We hebben klassieke modellen, maar ook moderne varianten beschikbaar. Daarnaast hebben we ook echte outdoor zitstokken die speciaal gemaakt zijn voor buitengebruik. Voor extra stevigheid gaat u voor een stok met een driepoot krukje. Wij bieden naast zitstokken ook anatomische wandelstokken of verstelbare wandelstokken aan. Kortom, wat u ook wenst, wij hebben altijd de geschikte stok voor u op voorraad.

Beste materialen

De zitstokken zijn gefabriceerd van enkel de beste materialen en zijn voorzien van een lederen zitje. Dat is lekker zacht en stevig en zit comfortabel. Onze zitstokken zijn gefabriceerd uit lichte, sterke materialen als carbon, kunststof, aluminium en hout. Ze zijn stijlvol en elegant en daarmee vallen ze extra op. Daarnaast zijn er ook inklapbare en verstelbare varianten beschikbaar. Onze opvouwbare zitstokken zijn compact en deze kunt u gemakkelijk overal mee naartoe nemen en de verstelbare varianten kunnen op meerdere hoogten afgesteld worden.