Opvouwbare wandelstok kopen?

Opvouwbare wandelstok

Soms is het erg onhandig als je een wandelstok mee moet nemen. Bijvoorbeeld in de auto, de trein of zelfs in het vliegtuig. Dan brengt de opvouwbare wandelstok de oplossing. Er is een grote variatie verkrijgbaar in opvouwbare wandelstokken en daardoor voor een ieder een mooie opvouwbare stok te vinden.

Functionaliteit, Stijl en Comfort is er belangrijk.

De opvouwbare wandelstokken zijn erg handig voor op reis en passen onder je stoel en in je koffer, aktetas en rugzak. Onze opvouwbare wandelstokken zijn sterk en kunnen tegen een stootje en zijn gemaakt van zeer sterk aluminium. Ze klikken in elkaar en blijven in elkaar, u hoeft dus niet bang te zijn dat door uw gewicht de stok in elkaar zou kunnen klappen.  Opvouwbare stokken zijn in de meeste gevallen ook verstelbaar in hoogte waardoor u zeer comfortabel kunt lopen.

Van welke materialen zijn de opvouwbare wandelstokken gemaakt?

Van bijna alle opvouwbare wandelstokken is de stok meestal gemaakt van zeer sterk aluminum of carbon. De scharnieren die worden gebruikt om de stok in en uitelkaar te vouwen zijn verschrikkelijk sterk en hebben geen enkel onderhoud nodig. De grepen zijn in een grote variatie verkrijgbaar. Van ergonomisch tot prachtige houten varianten. De greep is het belangrijkste onderdeel van de stok en zorgt voor het comfort tijdens het gebruik.

Populaire opvouwbare wandelstokken

De vrolijke kleuren en zelfs gebloemde wandelstokken zijn erg populair. Wees niet bang voor beschadigingen, bij normaal gebruik kunnen de gesealde stokken (met een erg sterke/harde laklaag) echt tegen een stootje. Maak uw garderobe wat fleuriger met een bijpassende opvouwbare wandelstok.

Extreem lichte Carbon wandelstokken

Voor een ultra-lichte opvouwbare wandelstok met de hoogste eisen wat betreft sterkte dan kunt u kiezen voor onze carbon stokken. Ook deze stokken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en diverse grepen waardoor er voor een ieder wel een mooie stok te vinden is.